Våra objekt i Kroatien - vi uppdaterar löpande med nytt !


Eco Villas Dalmatien

Eco Villas ligger i en Resort, som har ett enastående fastighetsprojekt vid vattnet och som ligger i ett mycket önskvärt och populärt turistområde i Kroatien. Attraktiva priser! Ny
Mer info

Kroatien

Kroatien med över 1 000 öar, oförstörd, avslappnad, vacker och säker, ses Kroatien som en av Europas finaste skatter. Nu har även köpare lockats till den vackra kusten. Mer info

Luxury Villa

Lyxvilla belägen första raden till havet på ön Ciovo. Villaytan är 210 m2. Villan ligger bara 2 kilometer från centrum av Trogir. Med 5 sovrum och 4 badrum. Högklassigt objekt ! Nytt
Mer info

Sun Gardens

Mycket exklusiv anläggning som har det mesta av det bästa. Intressant investeringsupplägg med bra avkastning. Ligger strax norr om Dubrovnik och precis vid havet.
Mer info

Resorts

Det finns nybyggda resorts längs kusten i Kroatien och Montenegro. Dessa erbjuder många fördelar, med en kombination av boutiquehotell tillsammans med lägenheter och villor.
More info

Crvena Luka Resort

Fantastisk plats i en vacker vik. Semesterort med full service - barnvänlig - många aktiviteter - m.m. Villor och lägenheter med ett utmärkt läge och nära Biograd na Moru.
More info

Linje

Zadar-Rogoznica

Mellan Zadar och Rogoznica finns det många pärlor på både fastlandet och på de närliggande öarna. I vacker och fascinerande miljö och med attraktiva priser på lägenheter och villor.
Mer info

Split - Trogir

Split har blivit ett nav längs den vackra Dalmatiska kusten. I närheten av flygplatsen ligger Trogir tillsammans med ön Ciovo som erbjuder många attraktiva investeringsalternativ.
Mer info

Makarska Riviera

Makarska Rivieran är en av världens vackraste kuststräckor och den dramatiska kustlinjen och turkosblåa havet lockar besökare från världens alla hörn.
Mer info

Kroatien

En fantastisk kust med storslagen natur och trevlig atmosfär
Man talar överlag bra engelska

Utmärkt båtliv i den kroatiska skärgården

Kroatien

Högklassiga hus och lägenheter
De flesta med havsutsikt
Bra seriösa byggare - Hög kvalite