ments

Eco Villas at Drage - Dalmatia

Eco Villas
Eco Villas
Eco Villas
Eco Villas
Eco Villas
Eco Villas nära Zadar och Sibenik

Eco Villas ligger i en Resort, som är det främsta fastighetsprojektert vid vattnet, och som ligger i landskap i ett mycket önskvärt och populärt turistområde i Kroatien.

Anläggningen är ett designsamarbete mellan världskända arkitekter och landskapsarkitekter. Det är en ny modell för orter vid vattnet som erbjuder besökarna fritid och livlig social interaktion, samtidigt som man introducerar en mångfaldig rekreations- och kulturell destination. Stranden är nästan vid dörren till 24 eko, moderna, hållbara och prefabricerade villor.

Pris per villa: 64 900 EUR + 9% PDV

 
Eco Villas nära Zadar och Sibenik

Villorna är hållbara, högkvalitativa och energieffektiva med tre glasfönster i trä. De är användbara för alla årstider. Interiören är täckt med massiva träpaneler från gran för naturlig känsla och komfort. Handfat och golvbeläggning är från snövit betong.

Belysningen kommer från den belgiska avancerade tillverkaren Wever & Ducre och blandare är från det italienska designföretaget Zazzeri.

Årlig hyresavgift för tomt är 6250 EUR. Full fastighetsförvaltning på plats.
Förväntad ROI (return on investment) inom 4 - 5 år.
Eco Villas
Eco Villas
Eco Villas
Eco Villas
Eco Villas
Platsen erbjuder massor av aktiviteter som löpvägar och annat nära havet. Staden Zadar ligger 40 minuters bilresa, Sibenik 30 minuter, Biograd och Vodice är 10 minuter bort. Bara 10 minuter bort är Kroatiens största nöjesfält. Eco Resort har två egna privata stränder och nybyggda moderna faciliteter (restaurangstrandbar, reception, 2 bryggor för privata båtar etc.). Det kommer också att byggas en flytande träö, meditationshörn och cabana-salonger på stranden där du kan njuta av dina drinkar i solnedgången.
Bilder klickbara för större versioner - fler i bildspelet ovan !