Sun Gardens
The Residences at Dubrovnik
En intressant investering vid det vackra Adriatiska havet !
Drömmer Du om att bo i paradiset? Vakna upp i Din exklusiva lägenhet direkt vid havet, omgiven av den spektakulära naturskönheten vid Medelhavet?

Läget på denna anläggning kommer att överstiga Dina vildaste drömmar.
Denna resort har ett spektakulärt utbud av 201 hotellrum och sviter, tillsammans med 207 lägenheter i olika storlekar som erbjuder det ultimata boendet.

Alla rum och bostäder är utrustade med förstklassiga bekvämligheter och har eleganta terrasser/balkonger som nyttjar den magnifika omgivande utsikten.
Njut av ett privilegierat läge bara ett stenkast från den pittoreska stranden och fantastiska restauranger. Denna lyxiga semesteranläggning ligger längs den vackra adriatiska kusten.
Välkommen till paradiset! Investera in en exklusiv lägenhet vid Adriatiska havet ! Vackert inredda lägenheter erbjudes inom denna exklusiva resort.

Ni äger lägenheten till 100 %.
Via hotellet kan man hyra ut de möblerade lägenheterna under de tider på året man inte använder den själv och därmed få en bra avkastning på sin investering.

Fullt utrustade lägenheter med antingen 1 sovrum + vardagsrum eller 2 sovrum + vardagsrum finns till försäljning med början under hösten 2010 med storlekar på mellan 44 till 111 kvm. Totalt skall 207 lägenheter säljas. Lägenheterna finns i 8 block och är separerat från hotell delen. Alla lägenheter är sobert möblerade.
Sun Gardens Dubrovnik finns bland annat hotellstrand, tennisbanor och en inomhuspool. Hotellet erbjuder också ett komplett spa, en lokal marina med koppling till hotellet, och en nattklubb som är öppen under högsäsongen.

Sun Gardens Dubrovnik har nära till alla attraktioner i området, som erbjuder både aktiv semester och fridfull avkoppling.
Den exklusiva semesterorten med eleganta rum och fantastisk havsutsikt, där man kan njuta av solen på någon av de 150 solstolarna på den exklusiva stranden eller vid 3 utomhuspooler med barer.

Så missa inte denna intressanta boende investering !


Du är mycket Välkommen till Sun Gardens Residences !
Sun Gardens Dubrovnikhar många olika restauranger som serverar ett brett utbud av måltider. Som ägare av lägenhet får man också bra rabatter inom området.

Denna lyxiga resort ligger på cirka 20 minuters bilavstånd norr om Dubrovnik och 35 km från internationella flygplatsen i Dubrovnik. Goda och nära förbindelser till Split. Nära till orten STON där världens färskaste och bästa ostron serveras.


Så missa inte denna intressanta investeringar i boende. Den har allt, läge, exklusivt, bra faciliteter, spektakulära omgivningar och mycket mer!

Kom gärna ned och besök denna fantastiska anläggning !
Mycket exklusiv anläggning som har det mesta av det bästa ! - Klickbara för större bilder !
Det finns ett rikt utbud av idrottsanläggningar på 6.000 kvm, med en state-of-the-art fitnesscenter, klättervägg samt en 3.500 kvm stor hälso-och spaavdelning.

Familjer kan koppla av eftersom det finns en omfattande dagsläger för 4 - till 10-åringar, där de kan spela eller simma i poolen.
Denna anläggning vid det blågröna Adriatiska havet erbjuder Dig ett intressant investeringsförslag. Vid köp av lägenhet får man tillgång till ett mycket stort utbud av restauranger, pooler och andra faciliteter.

Var god kontakta oss för utförlig information !