Penthouse lägenhet i Split - Meje

Split_Penthouse
Split_Penthouse
Split_Penthouse
Split_Penthouse
Split_Penthouse
Denna eleganta duplex takvåning ligger i ett enastående läge - det mest elitistiska bostadsområdet i Split, vid namn Meje. Det ligger i en modern villa som sträcker sig över fem våningar och erbjuder en unik utsikt över havet, stadens historiska centrum, hamnen och öarna.

Centrum av Split, och dess mest populära stränder, ligger bara några minuter bort och erbjuder en unik blandning av livsstil, kulinarisk konst, kultur och natur av en äkta medelhavslandskap.

Boendeyta: 170 m2
Plot size: n/a

3 sovrum + 3 badrum
Vardagsrum och kök

Begärt pris = 850 000 Euro
Takvåningen ligger mot sydost. Fönstren på hela södra sidan är glaserade och förutom en spektakulär öppen utsikt över det blå havet och öarna, tillåter mycket sol och värme i hela lägenheten.

Den lägre nivån på lägenheten täcker 62 kvadratmeter och består av en hall, ett pentry, en toalett, ett modernt kök, ett rymligt vardagsrum och en matsal med direkt tillgång till loggia och balkong. Detta område är perfekt för socialisering och underhållning.
 
Split_Penthouse
Split_Penthouse
Split_Penthouse
Split_Penthouse
Split_Penthouse
En trappa leder till ett 108 kvadratmeter övre plan. Den består av två sovrum, alla med badrum, ett studierum som kan omvandlas till ett bibliotek eller ett extra sovrum, en hall med en stor inbyggd garderob och ett förråd.

Två rymliga terrasser, varav en är täckt och där du kommer att kunna slappna av och njuta av solnedgången, ge detta Penthouse ett distinkt tecken. Byggnaden har ett A- energi certifikat.
Split_Penthouse
Lägenheten har högkvalitativ konstruktion och utrustning, inklusive ett modernt uppvärmnings- och kylsystem.

Förutom sin utsökta arkitektoniska utformning har en särskild tonvikt i denna smarta egendom placerats på ägarens integritet och utgör verkligen en ny standard för lyxfastigheter. Det ger maximal levnadskomfort, en enastående livskvalitet och uppfyller alla krav av överlägsen kvalitet, estetik och individualitet.
Bilder klickbara för större versioner !
Lite info om Split området